Săptămâna aceasta încercăm să terminăm celelalte lucruri din cămară/dulap: tăieței/noodles, paste, mălai, măsline. Și încă niște orez. Cum data trecută am făcut mujaddara, acum ne uităm la la noi în curte, la bucătăria bănățeană și transilvăneană, la un fel considerat al oamenilor săraci, dar pe care se băteau și nobilii, pentru că oferă un munte de gust: Grenadier Marsch, cartofi cu tăieței și ceapă prăjită.
Îmi imaginez că multă lume va călători săptămâna asta, fie în vacanță, fie la familie, așa că ajustați ce gătiți în funcție de câte zile veți fi real acasă. Poate două-trei feluri sunt suficiente.
Nu uita că:
de pe 5 decembrie am început să le trimit abonaților care susțin financiar newsletterul extra ediții dedicate sărbătorilor (mai multe detalii, în newsletterul #12 , în Bonus). Duminica asta vine cel dedicat meniului vegetarian de Crăciun. Dacă dorești să-l primești, îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
iar dacă vrei să faci cadou abonamentul cuiva căruia îi place să gătească, o poți face aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, te așteptăm și pe tine: