Newsletterul acesta te găsește în cea mai atipică săptămână, așa că nici eu n-o să pretind că o să-i ardă cuiva de meal planning. Meal planning zilele astea e să te gândești la ce oră bagi tobă și la ce oră bagi cozonac. E ok.
Așa că ediția aceasta va avea câteva feluri mai festive și două salate, totuși, că poate vrei o pauză de panettone. Ne întoarcem la programul normal, cu împărțirea pe zile și listă de cumpărături, săptămâna viitoare.
Nu uita că:
de pe 5 decembrie am început să le trimit abonaților care susțin financiar newsletterul extra ediții dedicate sărbătorilor (mai multe detalii, în newsletterul #12 , în Bonus). Duminica asta vine cel dedicat meniului de Revelion, care se poate face
într-o oră
. Dacă dorești să-l primești, îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
iar dacă vrei să faci cadou abonamentul cuiva căruia îi place să gătească, o poți face aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, te așteptăm și pe tine: