Nu-mi scapă absurdul situației: primești newsletterul în ultima zi a anului, când nu-ți arde de ce urmează după Revelion, dar pe 3 ianuarie trebuie să fii iar la muncă. Deci e ok să-l ignori azi (poate doar să citești azi rețetele cu fructe de mare de la final, te vor inspira pentru masa de Revelion) și să revii la el duminică dimineață, când te lovește realitatea săptămânii următoare și a faptului că nu mai intră nicio bucată de cozonac.
Hai că putem să o facem și pe asta! Să ai un an nou bun, cu bucurii nenumărate!
Nu uita că:
Am o categorie extra de newlettere și evenimente, pe teme pe care le hotărăsc în fiecare lună cu abonații, dar care sunt disponibile doar celor care susțin financiar publicația. Luna ianuarie va fi dedicată freezer meals (feluri pe care le poți face în avans și congela) și vom avea și un Q&A live pe tema asta într-o duminică. Dacă dorești acces (atât la cele viitoare, cât și la arhivă), îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
iar dacă vrei să faci cadou abonamentul cuiva căruia îi place să gătească, o poți face aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, unde vorbim mai mult despre food waste, te așteptăm și pe tine: