Bună! Față de săptămâna trecută, suntem mai mulți cu peste 1.000. Bine ai venit, bine ai revenit, sper să vă fie tuturor util!
Săptămâna asta încercăm puțin bucătăria asiatică, de la mâncarea stradală din Anatolia până la tăiețeii de orez din Asia mai îndepărtată. Dar vă promit că gusturile nu sunt așa de departe de ce mâncăm de obicei. Cum v-ați învățat, aproape tot poate fi făcut vegan. Postul s-a terminat, dar e bine să avem opțiuni, indiferent cât de omnivori suntem.
La final, două bonusuri, unul despre aparate pe care le folosesc frecvent, altul despre inventarul de ingrediente.
Nu uita că:
Am o categorie extra de newlettere și evenimente, pe teme pe care le hotărăsc în fiecare lună cu abonații, dar care sunt disponibile doar celor care susțin financiar publicația. Luna ianuarie va fi dedicată freezer meals (feluri pe care le poți face în avans și congela) și vom avea și un Q&A live pe tema asta într-o duminică. Dacă dorești acces (atât la cele viitoare, cât și la arhivă), îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
iar dacă vrei să faci cadou abonamentul cuiva căruia îi place să gătească, o poți face aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, unde vorbim mai mult despre food waste, cum și de unde ne facem cumpărăturile și cum facem să mâncăm mai multe legume, te așteptăm și pe tine: