Bună!
Pentru că în fiecare noapte e cu minus și stăm oricum în casă din cauză de val, săptămâna asta am pus, ca să ne încălzim, două tocane. Sunt diferite ca profil de gust și origine culturală, dar aproape identice în metoda de gătire. Ambele au multe legume și pot fi făcute complet vegan.
Și tot ca să ne încălzim, am o surpriză pentru voi, de la Carrefour: livrare gratuită la orice comandă de vin din programul Deschidem Vinul Românesc, pilonul Exclusiv, plasată în perioada 21 ianuarie - 2 februarie pe carrefour.ro, introducând codul
DVR-JO
. (Dar folosiți neapărat linkul acesta de mai sus.)
Dacă nu știți ce vin, am o soluție și pentru asta: s-au întors și recomandările de pairing de vinuri românești cu felurile principale, de la Mircea Niculescu, somelier și Senior Buyer Wines Carrefour. O să le găsiți de acum în meniul pe zile, în dreptul fiecărui fel cu care se potrivesc.
Nu uita că:
Am o categorie extra de newlettere și evenimente, pe teme pe care le hotărăsc în fiecare lună cu abonații, dar care sunt disponibile doar celor care susțin financiar publicația. Luna ianuarie va fi dedicată freezer meals și duminica aceasta avem întâlnirea live. Dacă dorești acces (atât la cele viitoare, cât și la arhivă), îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
iar dacă vrei să faci cadou abonamentul cuiva căruia îi place să gătească, o poți face aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, unde vorbim mai mult despre food waste, cum și de unde ne facem cumpărăturile și cum facem să mâncăm mai multe legume, te așteptăm și pe tine: