Bună!
Cum, facem două supe săptămâna asta? Două supe facem, o să vezi ce bine se potrivesc cu restul. Supa e un vehicul bun și pentru legume, și pentru apă, și pentru încălzire, așa că să nu o punem la colțul inspirației. Avem și un desert delicat, ca să se antreneze în bucătărie și patiserii familiei.
Nu uita că:
Am o categorie extra de newslettere și evenimente care sunt disponibile doar celor care susțin financiar publicația. Luna februarie e dedicată unor tehnici utile de planificare: scalarea rețetelor, cumpărături bulk (de la listă la depozitare), organizarea cămării/dulapurilor/frigiderului. Dacă dorești acces (atât la cele viitoare, cât și la arhivă), îți poți upgrada tipul de abonament de la free la paid (5 Euro/lună sau 50 Euro/an) aici:
celor care s-au abonat deja, un mare MULȚUMESC!
suntem tot mai mulți pe grupul de Facebook, unde vorbim despre tot felul de lucruri, de la cum alegem un aparat de vidat, la care e cea mai bună pâine cu maia din magazinele mari la care e diferența dintre amidonul de porumb și cel de cartofi: