Meal Planning

Meal Planning

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
#35 10 ingrediente, multe feluri

#35 10 ingrediente, multe feluri

Și ce să facem cu friptura și ouăle care rămân.

Georgiana Ilie's avatar
Georgiana Ilie
Apr 22, 2022
∙ Paid
6

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
#35 10 ingrediente, multe feluri
Share

Bună,

Sper să aveți un Paște liniștit, cei care sărbătoriți! Sau o vacanță plină de soare, dacă nu.

Pentru săptămâna următoare am cerut sfatul pe grupul de Facebook: care să fie cele 10 ingrediente esențiale pe care să bazăm meniul? Și avem așa: ouăle roșii rămase, ceapă verde, cartofi noi, friptură, pui, cozonac, spanac, leurdă, usturoi verde și măsline…

This post is for paid subscribers

Already a paid subscriber? Sign in
© 2025 Georgiana Ilie
Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice
Start writingGet the app
Substack is the home for great culture

Share