#45 Meniu de căldură mare, monșer
Cu piersici!
Bună,
Duminică am stat la pat toată ziua cu o criză de sciatică, așa că săptămâna mi-a fost dată peste cap din perspectiva meal planningului. Nu am reușit să fac prep deloc, dar m-au salvat un pepene și multe roșii, alături de telemea, și niște quiche cumpărat de la Grain Trip.
Vă zic asta ca să știți că nici mie nu-mi iese meal prepul în fiecare săptămână și ca să nu credeți că, dacă uneori nu ne iese, e o tragedie. Nu e. Meal planningul trebuie să fie un instrument care ne face viața mai ușoară, nu o sursă de stres. Nu ne-a ieșit săptămâna asta? Asta e, n-a fost să fie. Mai încercăm duminica următoare.
Duminică în care va veni și un newsletter despre scurtături în bucătărie, de la tehnici de gătit la mici trucuri care economisesc timp - dacă vreți să-l primiți, trebuie să fiți abonați-plătitori.
Și după duminică vine luni, 4 iulie, când, alături de Melania Medeleanu și Asociația Zi de Bine, fac un workshop de meal planning la centrul comunitar al asociației, în București.
Agenda arată așa:
18 - 18:30 - meet and greet, să ne cunoaștem, să ne tragem sufletul
18:30 - 21:00 - workshop în care vorbim despre:
care sunt provocările voastre în pregătirea meselor
cele două moduri de a face meal planning și cum îl alegi pe cel care ți se potrivește ție și familiei tale
bune practici care ne ajută să ne ținem de meal planning
soluții pentru ce ne rămâne, ca să reducem risipa alimentară (și financiară, evident)
Dacă vreți să participați, aveți aici detaliile. E important să vă înscrieți în formular, ca să știm pentru câte persoane ne pregătim. Există o taxă și fondurile merg să susțină activitatea asociației.
Vă aștept!
Jo