Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Descoperiri și plăceri! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți . Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
*Seria Note de laborator va continua în săptămânile următoare, întreruptă din când în când de Descoperiri și plăceri.
NOU! Substack (platforma de pe care trimit newsletterul) are o funcție nouă: chiar dacă nu sunteți abonați cu plată, puteți vedea o postare cu paywall (una singură). De aceea trimit mailul de marți la toată lumea, pentru cei care aleg să-și folosească acest bonus la vreuna dintre ele.
Poate e destul de explicit titlul, dar ca să fim clari: seria Descoperiri și plăceri este despre locuri/produse/experiențe pe care le-am încercat (pe banii mei) și despre care vreau să vă povestesc și vouă. Ediția aceasta e despre șapte localuri din București, Corbu și Jurilovca la care am mâncat în ultimele două săptămâni, plus alte lucruri de mâncat și de băut. Sper să ajute în luat decizii de ieșit în oraș!
Jo