Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
Povestea de azi putea să se termine urât. Am făcut o prăjitură care nu mi-a plăcut și asta se întâmplă rar, aproape niciodată. Dar apoi am găsit o cale să o salvez și mi-am dat seama că asta ar putea fi mai interesant pentru voi decât să o fac din nou, schimbând diferite lucruri la ea. Așa că prăjitura în blender e chiar mai mult de atât: e prăjitura în blender cu gust nasol care a fost salvată de un pirat. Mă rog, de băutura piraților. De rom. Înțelegeți voi.