Meal Planning

Meal Planning

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
Note de laborator #37: Chec cu morcovi și portocale roșii
Copy link
Facebook
Email
Notes
More

Note de laborator #37: Chec cu morcovi și portocale roșii

Că e sezonul lor!

Georgiana Ilie's avatar
Georgiana Ilie
Feb 06, 2024
∙ Paid
2

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
Note de laborator #37: Chec cu morcovi și portocale roșii
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Share

Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.

Bună!

În fiecare februarie, abia aștept să apară portocalele roșii. Mi se par cele mai bune citrice, le mănânc deși mă dor dinții de la ele și mă bucur de gustul lor dulce, dar și acrișor și floral. Probabil trebuia să mă nasc în Sicilia, nu mi-a ieșit de data asta.

Și iată un chec care pune în valoare fix aromele lunii februarie, morcov gătit și portocală roșie proaspătă - că nu-mi place să le gătesc, doar să le mănânc așa.

Jo

This post is for paid subscribers

Already a paid subscriber? Sign in
© 2025 Georgiana Ilie
Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice
Start writingGet the app
Substack is the home for great culture

Share

Copy link
Facebook
Email
Notes
More