Note de laborator #38: Baclava cu cheesecake
Sau cum să te transformi în zeu sau zeiță instantaneu
Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
Bună!
Colegii mei de birou au denumit această prăjitură “ambrozie” și s-au prefăcut că i-a transformat în zeități grecești după ce au mâncat-o. Nu garantez același efect la voi, dar există o posibilitate semnificativă să fie așa.
Prăjitura de azi este copilul baclavalei cu cheesecake-ul și dacă vă place vreuna din acestea, o să vă placă foarte mult rezultatul final. Este un desert bun pentru sărbători, mese festive sau o duminică în care n-ai chef de altceva. Și e mai simplu de făcut decât pare. Merită încercat.
Jo