Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
Bună!
Cred că dacă mi-a ieșit mie acest ștrudel cu mere, având ambele mâini bandajate, poate să iasă oricui. Gustul este senzațional, nu-mi pot imagina o prăjitură să pună în evidență mai bine aroma mărului.
Deși seamănă cu ștrudelul vienez, acesta nu se mănâncă cu sos de vanilie pentru că e o rețetă germană, mai austeră. Mie tocmai de asta mi-a plăcut.
Sper să vă placă!
Jo