Meal Planning

Meal Planning

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
Note de laborator #47: Biscotti cu merișoare și alune de pădure
Copy link
Facebook
Email
Notes
More

Note de laborator #47: Biscotti cu merișoare și alune de pădure

Perechea cafelei tale din dimineața Paștelui

Georgiana Ilie's avatar
Georgiana Ilie
Apr 16, 2024
∙ Paid
9

Share this post

Meal Planning
Meal Planning
Note de laborator #47: Biscotti cu merișoare și alune de pădure
Copy link
Facebook
Email
Notes
More
Share

Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.

AAAADOR biscotti (și cantucci/cantuccini). Îmi place că au o aromă subtilă, că merg de minune cu cafea - poți chiar să-i înmoi în cafea! - și că țin 1000 de ani. Sunt practic biscuiții originali, adică niște chestii coapte de două ori (bis-cotto).

Se pot personaliza cu multe arome, se pot face cu cacao (trebuie doar să înlocuiești o parte din făină cu pudră de cacao olandeză) sau se pot îmbrăca în ciocolată temperată.

Rețeta asta, în particular, îmi place foarte mult pentru că dă un miez fin - e foarte light, fără unt. Chiar le face niște fursecuri delicate.

Sper să vă placă!

Jo

This post is for paid subscribers

Already a paid subscriber? Sign in
© 2025 Georgiana Ilie
Privacy ∙ Terms ∙ Collection notice
Start writingGet the app
Substack is the home for great culture

Share

Copy link
Facebook
Email
Notes
More