Note de laborator #51: Paste laminate cu flori comestibile
Ca să marcăm luna mai în cel mai vesel mod
Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
NOU! Substack (platforma de pe care trimit newsletterul) are o funcție nouă: chiar dacă nu sunteți abonați cu plată, puteți vedea vedea o postare cu paywall (una singură). De aceea trimit rețeta de marți la toată lumea, pentru cei care aleg să-și folosească acest bonus la vreuna dintre ele.
Sunt la țară, unde este o explozie de flori:
Printre ele, niște mini-panseluțe adorabile pe care m-am gândit să le folosesc la ceva ce voiam să fac de mult timp: paste laminate cu flori. Se pot face și cu frunze de plante aromatice, dar cât de frumos arată cu flori multicolore? Plus că foile se pot folosi apoi la multe feluri: tagliatelle, ravioli, caramelle și, de ce nu, o lasagna atipică.
Am scos aparatul de paste și asta a ieșit.
Sper să vă placă!
Jo