Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține (care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘). Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
The ducks from the Tracs, cum zicea Iliescu, dar rața asta a venit de la Lidl și bine a făcut. Este o proteină perfectă pentru masa de Paște dacă nu te omori după miel. (Dacă vrei o rețetă de miel, e aici la Bonus cea pe care o fac de mulți ani.) Și destul de anti-risipă: dintr-o rață de 2kg, cum sunt astea, ies 4 porții.
Așadar, dacă vrei o friptură extrem de ușor de făcut, cu ceva mai aparte, nu ignora rața asta. Iar lângă ea merg aceste două salate pe care le faci cât ai clipi și care, împreună, complimentează carnea de rață într-o combinație memorabilă.
Jo