Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține. Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (7EUR/lună sau 70EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
NOU! Substack (platforma de pe care trimit newsletterul) are o funcție nouă: chiar dacă nu sunteți abonați cu plată, puteți vedea o postare cu paywall (una singură). De aceea trimit rețeta de marți la toată lumea, pentru cei care aleg să-și folosească acest bonus la vreuna dintre ele.
Odată cu transformarea prin care trece Meal Planning, încheiem seria Note de laborator pentru a face loc conținutului pe care îl pregătesc începând cu sfârșitul lunii august. Rețeta aceasta, cu banalul cartof, mi se pare punctul perfect pentru cele 60 de rețete de deserturi, aperitive, pâini și cocktailuri pe care le-am explorat împreună.
Sper să vă placă!
Jo