Bună! Bine ai venit la ediția aceasta din Note de laborator! Acesta este un supliment săptămânal al newsletterului Meal planning de care te poți ține, care vine în inbox în fiecare vineri la ora 10 cu: meniu, rețete, listă de cumpărături și buget, ca să nu-ți mai bați capul cu întrebarea ‘ce mâncăm azi?‘. Dacă ai ajuns aici fără să fii abonat, tot ce trebuie să faci e să-ți lași mailul la butonul de mai jos și îl vei primi. Iar dacă alegi să devii abonat cu plată (5EUR/lună sau 50EUR/an), poți vedea și acest extra-email de marți cu o rețetă senzațională, cu toate notele mele de testare și fotografii din proces. Plus că vei avea acces la toată arhiva, de la începuturi, și la alt conținut numai pentru abonați.
5 rețete pentru petreceri
Pentru mine, unul dintre cele mai minunate lucruri în decembrie este să mi se umple casa de prieteni și să-i hrănesc cu cele mai bune lucruri pe care știu să le fac. Aceste rețete pe care o să le vedeți mai jos au fost făcute de multe ori, în multe feluri, și au fost de fiecare dată un succes. Altfel nu le-aș recomanda. Și se fac în câteva minute.
Dacă vreți să faceți doar astfel de aperitive pentru o petrecere/cocktail, ar trebui să aveți 6-7 bucăți de persoană (în total, nu din fiecare în parte).
Și dacă tot vorbim despre mesele de sărbători, un reminder că avem deja o tradiție de doi ani de rețete de Crăciun și Revelion pe care le puteți găsi aici:
Distracție plăcută cu cei dragi!